24 nov -08

Hej!
Måndag idag då. Sjukt kallt i natt och i morse för att vara skåne. Själv uppmätte jag -4.4 grader men kallast var det på Malmö Airport med -10.8 grader. Och i kombination med frisk nordvästan så är det inte allt för trevligt kan ja säga.

I skrivande stund så har jag kring 1 minusgrad och lätt snöfall och det är ju alltid trevligt. Värre har det däremot varit i mina hemtrakter i norduppland. Kraftiga stormvindar kombinerat med kratigt snöfall har gett ett snötäcke på runt 40 cm på de flesta håll förutom där det har drivit där det säkert kan vara meterdjupt vid det här laget.


Nä nu är det snart dags för en kopp kaffe och tv.
 

Hööj!


22 nov -08

Hööj!
Lördag idag, man kan undra ifall det är skönt? Kan bara säga : Svar JA!
Lite vinter drabbade söderslätt igår fredag, kom väl en 5 cm innan det mesta smälte bort. Typ 95 bilar åkte av vägen, va ska man säga....hahaha

Idag fick dagen fördrivas med lite hushållsarbete. Tvätta kläder, puttsa fönster och skura klinkersgolvet i badrummet. Sjukt jobbigt men måste göras som sagt.
Ikväll sitter man klistrad framför Dansbandskampen naturligtvis! Sjukt skönt program. Imorrn blire lite fika med en gammal god vän. Mycket trevligt måste sägas. Sen har man bara 5 dagar kvar som arbetskarl i skåne. Så det är bara att försöka skrota av dom dagarna så snabbt som möjligt.

Nä nu får det vara bra för idag, Höööj!

20 nov -08

Tja!

Ja nu var det snart helg igen då... Riktigt skönt faktiskt. Ska börja packa lite prylar i helgen hade ja tänkt mig så det inte blir så jävla mycket att göra nästa vecka.

Få se ifall det blir lite snöfall imorgon här i skåne. Det lär ju knappast ligga kvar men det gör inget alls för min del, bara man får lite lite julkännsla så blir ja nöjd!

Måste slå ett slag för en riktigt skön uppländsk grupp vid namn DiscoCrew, riktigt sköna grabbar det där.
http://se.youtube.com/watch?v=0EzKL0uaHKc

Mycket nöje!

17 nov -08

Tja!
Helgen var helt okej faktiskt. Lite lugnt festande i lördags, mycket trevligt.
Och nu var veckans sämsta dag över, dvs måndag. Så nu är det bara att jobba på veckan ut så den blir avklarad. I morse var det faktiskt lite småkyligt ute men när väl solen kom fram så blev det förvånansvärt varmt.

Man börjar ju längta lite smått efter julen nu när man går in i andra halvan av november. Ska bli riktigt skönt att sitta hemma en kväll i december. Det är kallt och snöigt men själv så kommer man sitta i vardagsrummet framför brasan med lite varm glögg, kanske en whisky eller calvadoz, lite pepparkakor och klappa nån katt.

Nä nu börjar det bli dags att sätta på lite kaffe och äta en kaka, så säger bara: Höjj!

15 nov -08

Hallå hallå!

Ja då var det lördag igen då... Ska iväg på fest hos en arbetskamrat ikväll så det lär bli trevligt.
Fråga kolon: Blir det krök?
Svar: SolKlart, men med tanke min fruktansvärda förkylning så blir det lugnt ikväll, får räcka med en flaska vitt för ikväll.

Grymt trist väder är det här i malmö, regn och blåst så man kunde tro att kung bore ha tatt lavemang, men det hör väl det sydsvenska hösten till skulle ja tro.
Det är förvånansvärt varmt fortfarande. Har just nu klockan 15.30, 10.8 grader här. Men det ser ut att till nästa vecka och då framför allt slutet på veckan, kunna dra ner betydligt svalare luft över hela sverige. Så vem vet? Kanske vintern kommer på riktigt då? Det återstår att se helt enkelt! 

Med krökiga hälsningar
/Niklas

11 Nov -08

Tjena!

Har varfit väldigt usel uppdatering ännu en gång, tar på mig all skam för det.
Förkylningarna kommer och går som brevbäraren ungefär. För jävligt helt enkelt.
Nu har man bara 18 dagar kvar tills man flyttar ifrån "kontinenten" och tillbaka till nordupplands skogar. Ser fram emot en sista fisketur efter hemkomsten. Sen ser man ju självklart fram emot vinterns isfiske. Kännslan är bara fruktansvärt bra!
Sen var det ju då den här frågan om "en vit jul?".
Själv så har jag kännslan att julen kommer att vara vit i största delen av landet, möjligen att de allra sydligaste kustlandskapen kommer att vara snöfria såsom Blekinge, Skåne, halland och västkusten. Men en mer säker och trovärdig prognos får man vänta på ett bra tag till.

Hej hej!

RSS 2.0