Snart helg!som sagt, snart är det helg och det verkar bli en väldigt trevlig utgång med ett par goda vänner med mat och dryck. Var inne och shoppade lite igår. Blev en (riktig) keps, en skjorta och ett par rutiga byxor som kommer gå ihop mycket bra med ett par vita hängslen.

Skön stil!


20 jan -09

Tisdag idag då... Träning imorrn som vanligt sen på kvällen är det stripp tema på People så man e lite sugen att åka in men vetefan om man orkar. Ska i alla fall in och klippa mig på förmiddagen och sedan vidare för att leta upp en skön gubb keps och kanske en skön skjorta i blå-vit ranndigt mönster. Såg lite videos från D & G´s vårmode och det var mycket sköna kavajer som gällde i vår tydligen. Har även läst att det kommer vara mycket blått så det låter riktigt skönt. Stilfullt och inte allt för skumma grejjer.


12 jan -09

Tja!
Nu får man fan ta en vit helg alltså. Var riktigt sliten igår på träningen, bakis som ett djur efter lördagens dunderkrökande.
Ruttet väder är det också. Ett antal plusgrader och blåsigt som in i helvete. Jag som tänkte ut och pimpelfiska men det verkar inte bli så än på ett tag.
Nä helgen får nog bli en avslappnad historia utan alkohol så njurarna och levern inte ruttnar bort haha.

Hej hej!

6 jan -08

Tjena!
Ja nu har vi haft kallt väder ända sedan jul så nu ligger isen på sjön som den ska. Här i nordupplands skogar har vi haft temperaturer ner mot 17-18 minusgrader flera nätter i rad så isen bör nog hålla för både pimpel och långfärds skridsko.

Krökat har man gjort nu i mellandagarna som sig bör. Men nu känns det som det skulle sitta fint med en liten paus på ett par dagar så man inte blir helt slut.

Nu vetefan va ja ska skriva mer så då lär man dra åt helvete..
Hööj!

RSS 2.0