18 dec -08

Ja jag vet det har vart urusel uppdatering, fyfan. Aja men men så kan det vara. Ja va ska man säga då, jooo! Krök ja..det har vart lite krök nu på sistånne men inget kanonkrök tyvärr...
Frågan är då ifall fredagen blir torrlagd? Ja för tillfället känns det som det blir så men man vet ju aldrig ifall nån ringer och frågar om man ska kröka så då blir det nog Svar JA!
Lördag ska avnjutas på en restaurang med många trevliga gammla vänner där det serveras julbord. Aftonen blir på samma ställe och krök kommer det bli. Riktigt skönt helt enkelt!
Naturligt vis är det vårdad klädsel som gäller där, kavaj, skjorta och slips, vad annars?

God afton!

2 dec -08

Hööj!

Ja nu har man som sagt dragit åt helvete. Rätt avslappnat måste jag säga. Ser fram emot helgen och en liten utgång med  krök som enda mål!
Hoppas bara inte att det blir för jävla äkligt väder med fruktansvärd kyla och snö. Kan göra den mest kröksugne karlen till en bitter gubbe utan krökmål.
Vem vet, en skön efterfest kanske skulle vara najs, man får se vart aftonen leder. Har shoppat lite idag. Bl a en fruktansvärt sliskig skjorta så kanske tar den på lördag.

Aja slit bloggen med hälsan!
 
Hööj!

RSS 2.0