lite krök

hööj!, ikväll blir det lite lugnt krök hemma hos en arbetspolare i malmö. Självklart har man klätt upp sog som sig bör....Kanske blir utgång om kännslan är skööön så vi får väl se.
Aja nu ska man dra åt helvete till kröket så!

hööj hööj!

31 okt -08

Ja då var det fredag. Snö och regnovädret rör sig sakta bort mot nordöst och såhär dagen efter säsongens första snöoväder så tycks det ha gått rellativt lugnt till i trafiken osv. Ett par platser i småland har under natten fått mellan 10-15 cm snö och södra delarna av dalarna har fått lite drygt 15 cm nysnö. Kallast var det i rensjön i lappland med drygt 17 grader kallt.
I Malmö så har det inte kommit så mycket som en snöflinga, men en hel del regn och kraftiga vindbyar. Det sägs att det klarna upp i natt och minusgraderna ska sprida sig ända ner emot malmö så vi får väl se hur det blir med det. Är lite småskepptisk till att det blir minusgrader i luften här men vi får väl se.

kika gärna in på http://longsjon.zoomin.se

21 okt -08

Ja då firar bloggen 1 månad idag då. Måste börja med att hälsa en sak till försäkringskassan: Skit ner er!
Är så trött på dom så det är inte klokt. Avskaffa skiten och sätt in några andra som sköter om deras arbetsuppgifter, och se till att inte anställa handlingsförlamad personal.

Vädret ja.... har pissregnat hela dagen så finns inte mycket mer att tillägga.

20 okt -08

Hööj!

Ja nu satt man här igen då. Fyfan va trött jag är på jobbet i landskrona, tror snart att ja kräks på det.
Blåst har det gjort idag kan jag lova, riktigt stum vind som vägrar att ge sig, fyfan.

Ja då var det snart november då... Hoppas det blir ilte med vinterlikt då. Är riktigt trött på höstregnet och blåsten. Man kan ju alltid hoppas att kylan smäller till snart så isen på sjön hemma i norduppland lägger sig. Man vill ju ut och pimpla när man kommer hem. Riktigt längesen man gjorde det så det ska bli kul att köra igång med det igen. Måste som sagt inhandla viss kompletterande utrustning med det går snabbt och lätt på MÅ´s i uppsala! Kan tänka mig att linan är rutten så den lär man ju fixa ny också. Sen lite annat skrot som kan vara nyttigt att ha med sig.
Nä nu får det vara nog! Höres när vi ses!

14 okt -08

Tja!

Har vart dålig på att uppdatera. Tar på mig ansvaret till 100%.
Skumt höstväder är det också... eller jag vet inte om det räknas som höst egentligen eftersom det blir nästan 15 grader på eftermidagarna, men blåsigt som fan är det och det retar man ju sig på ordentligt.
Jobbar och sliter på som vanligt. Är för tillfället ute på ett jobb i Landskrona varvet. Riktigt pissjobb är det. Står och jobbar utomhus typ 50 meter från havet så det blåser ju konstant och imorrn ska det tydligen bli regn också....jippi eller nått.
Men men, är inte lång tid kvar här nere nu så det är bara kämpa på. Belöningen kommer ju när man återvänt till sin hembyggd i slutet av november. Riktigt trevligt att komma hem lagom till första advent och alla julgrejjer. Och framför allt: Vinter, som man saknat här nere.

Goder kväll! Höööj!

7 oktober -08

Hej!

Fyfan, värsta morgonen hittills. Kom till jobbet, trött som en dyngskalle. Och bara ett par ynka plusgrader i verkstan, det tillåmed ångade om andedräkten. Fruktansvärt....
Annars har det inte hänt mycket, är en jäkla massa folk som ska komma och kolla på lägenheten bara (jag ska ju som sagt flytta snart).

5 oktober -08

Hejsan!

Idag har stormen dragit in över sverige med rejält blåsigt väder. På många plattser i sydvästra sverige har det blåst (eller blåser) upp emot 30m/sek. Malmö har idag vindbyar på upp emot 25m/sek och jag kan säga att träden ser ut som böjda bananer utanför fönstret.
Mot eftermiddagen så ska det enligt meteorologerna blåsa som mest i östersjölandskapen, och dessutom kommer kraftigt regn att förekomma i östra svealand och södra norrlandskusten.

Hittade av en slump, en film på youtube som visar de extrema snömängderna som föll i Gävle (Gästrikland) vintern 1998
Kanske ska tillägga att det föll omkring 2 meter snö.

http://www.youtube.com/watch?v=SIOFWHdFIxs&feature=related

3 oktober -08

Tjena tjena.
Äntligen fredag! Fruktansvärt slut i kroppen efter en förjävlig arbetsvecka i verkstaden. Och massa jävla folk är det som ringer och vill komma och kika på lägenheten eftersom jag ska flytta. Sjukt drygt att stämma möte med alla. Nu fredagskvällen ska tillbringas framför teven med allt som man behöver. Alltså: Guinnes, snus, kaffe och godis. Sen är man ju så jävla schlut så man lär ju decka i soffan runt 10 tiden.

Natten till fredag så toppade Uppland listan vad det gäller lägsta temperatur i svealand. Kerstinbo i norduppland hade -1,1 grader. Alltså till och med kallare än Luleå under morgonen. Framåt nästa vecka så ser det ut att kunna bli en del minusgrader i mellersta sverige så vi kan nog vänta oss en hel del minusgrader på den öppna Uppsalaslätten och självklart i en del köldhål i norduppland.

RSS 2.0