Kristi Himmelsfärd

Torsdag 21 Maj
19.30
Temp: 15.4 grader
Väder: växlande molninghet


Tjena tjena!


Jorå så att... nä men nu sitter man här och lodar igen, tänkte se säsongens första avsnitt av bonde söker fru klockan nio ikväll. Skulle ju vara tre stycken Upplänningar med i programmet så får se hur det går för dom.
Jag, Mattsson och Engström drog av det värsta skiten på båten nu i eftermiddags så nu är det bara skrapning och slipning som gäller i fortsättningen. Förstår inte vad det är för ett jon som har kladdat på allt spackel där tidigare, ser ju för bedrövligt ut haha.
Nu är det långhelg, eller ja för en själv så är ju varenda dag lördag så det blir ju ingen skillnad direkt... men som sagt nästa vecka är det ju skiva och då menar jag inte en vanlig tråkig ostskiva utan KRÖKSKIVA... du undrar om ja ska gå?
Skulle gärna svara: Svar JA på den frågan men vetefanemej om jag har kosing till det alltså... Får avvakta och se.

Over and Out!

Blåsig maj

Torsdag
14 maj
Halvklart, blåsigt +14 graderMaj har hitills varit mycket blåsig och det gör det inte bättre att det blåser nordostliga vindar ifrån Bottenhavet som är såhär lagom kallt under den här årstiden. Fiske då? Jo det har ju gått lite segt med det men känns som det sakta med säkert börjar rulla igång igen. Har ju trotts allt två nya haspelrullar som bör köras in under säsongen så det är bara att ge sig ut på vattnet.
Frågan är då vad man ska göra den närmaste framtiden? Jo jag tänkte ha ett långt skönt sommarlov, sen så är tanken att jag ska plugga i höst så man kommer flytta igen... Lite drygt men kan va skönt på sätt och vis att plugga på annan ort så att man kan koncentrera sig på studierna till 100%. Studierna är föresten förlagda till västra småland om någon funderar. Nä nu ska jag gå och handla.
Over and Out!

RSS 2.0